Ефективність НАБУ у дії: результати антикорупційного органу очима підозрюваного олігарха Бахматюка
Ефективність НАБУ у дії: результати антикорупційного органу очима підозрюваного олігарха Бахматюка
3 февраля 2022 | 19:01

Ефективність НАБУ у дії: результати антикорупційного органу очима підозрюваного олігарха Бахматюка 

 

Напередодні засідання ВАКС, на якому суд розглядатиме можливість дозволити заочне розслідування справи щодо власника “ВіЕйБі Банку”, з’явилося інтерв’ю самого ж Олега Бахматюка: https://bit.ly/3G9qrvn 

 

Нагадаємо, що він є одним із 17 підозрюваних у справі про заволодіння 1,2 млрд грн стабілізаційного кредиту від держави. 

 

Що там цікавого?😱

 

🔥Бахматюк відверто говорить про ефективність антикорупційної інфраструктури, яку перевірив на собі. “Порішать” йому не вийшло, хоча спроби ймовірно були. Нагадаємо, що до того, як за справу взялося НАБУ, вона уже буквально гнила в Нацполіції. 

 

🤵🏻"Чесно, не думав, що ця війна буде такою довгою", – каже Бахматюк, який нажив проблем в Україні і поки ховається у Відні від НАБУ. 

 

Іншому бізнесу Бахматюка "Укрлендфармінгу" фактично перекриті фінансові можливості, адже “з групою, на власнику якої стоїть штамп клієнта Антикорупційного бюро, не бажає мати справу жоден іноземний банк”. 

 

🤵🏻“Я пропоную зараз домовитися з НАБУ. Дивіться, справа розвалиться в суді”, - такі фрази про домовитися від Бахматюка ми чуємо від самого початку розслідування. 

 

Олігарх відверто маніпулює, коли каже, що справа розвалиться в суді. Якщо все дійсно так, то для чого Бахматюку тоді про щось з кимось домовлятися? Та й чи може бути все настільки погано у справі, якщо у липні минулого року НАБУ та САП завершили розслідування щодо 14 із 17 підозрюваних і ця частина справи вже зовсім скоро зможе потрапити до суду.

 

Наразі Бахматюк перебуває під заочним арештом: тобто як тільки він перетне український кордон, його можуть доставити у ВАКС для вирішення питання про реальний арешт. 

 

“Якщо ВАКС відмінить своє рішення про ваше заочне засудження, то чи повернетесь ви в Україну?

 

🤵🏻— Точно повернусь”.  

 

Джерело ЦПК НАБУ

Просмотров: 13676
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Показать комментарии (0) Скрыть комментарии Обновить
Спасибо!
Имя*:
E-mail:
Комментарий*:
Повторите изображенный на картинке код*:
Защитный код