Банк «Фінансова ініціатива» гарантує виконання зобов’язань перед вкладниками попри введення тимчасової адміністрації
Банк «Фінансова ініціатива» гарантує виконання зобов’язань перед вкладниками попри введення тимчасової адміністрації
24 июня 2015 | 13:16

Київ, 24 червня. Банк «Фінансова ініціатива» гарантує виплату всіх зобов’язань за депозитами фізичних осіб після введення тимчасової адміністрації Фонду гарантування вкладів. Про це повідомляє прес-служба банку.

 

У «Фінансовій ініціативі» продовжують наполягати:  ситуація у банку  стабільна.  Адже лише за останні півроку власником  витрачено 192 млн. доларів США на поповнення статутного капіталу банку, виплату кредитів та забезпечення інших фінансових  зобовязань.  Також протягом останніх трьох місяців акціонер докапіталізував банк  на суму понад 1, 2 млрд гривень, що дозволило проводити стабільні виплати за депозитами, а також вести поточну діяльність і повною мірою виконувати всі свої зобов’язання. На сьогодні статутний капітал банку становить 3,84 млрд. грн

 

Майже  30% від суми до капіталізації було пов’язано із результатами діагностичного обстеження 35-ти найбільших за розміром активів банків України, яке здійснювалося аудиторською фірмою ПрАТ «Делойт енд Туш ЮСК», на вимогу Національного банку України. Ще близько  70% від суми збільшення Статутного капіталу було здійснено згідно з рішеннями акціонера банку з метою підтримки ліквідності банку.

 

Акціонер та менеджмент банку планують у конструктивній співпраці із тимчасовим адміністратором забезпечувати виконання всіх зобов’язань банку, а також вживати заходів щодо його подальшого оздоровлення і повернення на ринок шляхом продажу стратегічному інвестору.

 

Прес-служба

ПАТ «КБ «Фінансова ініціатива»

 


 

www.ua-banker.com

Просмотров: 1958
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Показать комментарии (1) Скрыть комментарии Обновить
Спасибо!
Имя*:
E-mail:
Комментарий*:
Повторите изображенный на картинке код*:
Защитный код