Закордонні банкіри: "У Приватбанка надзвичайно погана репутація"
Закордонні банкіри: "У Приватбанка надзвичайно погана репутація"
24 февраля 2014 | 13:50

Увага! Приватбанк свідомо обманює своїх клієнтів щодо свіфт переказів.

 

Мені необхідно було отримати платіж з-за кордону і в банку мені порадили свіфт переказ. Попередили, що знімають всього 0.5% і дали кольорові гарні буклети з привабливими гаслами, де маленькими буквочками написаний тариф за такий зручний миттєвий переказ – 12 долларів + 3, 6, 9 і т.д. із збільшенням суми переказу.

 

Свіфт-переказ, як запевнили працівники приватбанку, має відбуватися через американський банк-посередник. На запитання, скільки відсотків він знімає за свої послуги, працівники банку розводять ручками: «Не знаємо». Дуже професійна відповідь.

 

Що ж, я вирішила втратити до 15 долларів, щоб хоч переконатися, що це працює. І от що виявилося. Послала я реквізити в Америку і вони довго дивувалися з такого величезного тарифу. Вирішили спробувати зі 100 долларами. І от, що вийшло:

 

1.Приватбанк прикривається американським банком JP Morgan, тому що реквізити цього банку, надані мені у приватбанку, НЕ розпізнаються системою американських банків. Отже, цей банк не в курсі, що він – посередник. Значить ВСІ відсотки бере собі Приват-банк. Тобто, це не 0.5%, а майже 50%.

 

2. 100 долларовий переказ коштує 45 долларів, а не 15, як мене запевняли.

 

 

Закордонні банкіри: "У Приватбанка надзвичайно погана репутація"

 

Ця вся інформація була надана мені американським банкіром, який, намагаючтсь вислати мені гроші,  витратив 90 хвилин свого часу. Для америки це просто нечувано - витрачати стільки часу на секундну операцію, та ще й безрезультатну.

 

Навіщо ця брехня? Якщо Ви вже дерете такі відсотки і платню, то для чого прикриватися чужими закордонними банками? Жоден банк в світі не бере таких відсотків за перекази.

 

Нещодавно мій знайомий теж зіткнувся з сервісом Приватбанку. Перебуваючи в Мексиці, він мусів терміново зняти свої кошти з рахунку. Йому довелося витримати годинні баталії з працівниками банку, які професійно порадили йому звернутися у найближче відділення банку з паспортом. Напевно, подумали, що Мексика - то якийсь населенний пункт в Україні.

 

Чи, може, то така політика - робити із себе дурнів і живитися не лише нашими грошима, але й нервами?

 

 

www.ua-banker.com.ua 

Просмотров: 8502
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Показать комментарии (6) Скрыть комментарии Обновить
Спасибо!
Имя*:
E-mail:
Комментарий*:
Повторите изображенный на картинке код*:
Защитный код