УВАГА!!! Всім вкладникам збанкрутілих (пограбованих) банків!  25 жовтня 2018 року о 10-00 організовує мітинг-пікет під стінами АП України
УВАГА!!! Всім вкладникам збанкрутілих (пограбованих) банків! 25 жовтня 2018 року о 10-00 організовує мітинг-пікет під стінами АП України
24 октября 2018 | 02:05

ПАНЕ ПРЕЗИДЕНТЕ, ПОВЕРНІТЬ ЛЮДЯМ ВКРАДЕНІ ГРОШІ!

 

УВАГА!!! Всім вкладникам Дельта Банку, а також вкладникам інших збанкрутілих (пограбованих) банків! 25 жовтня 2018 року о 10-00 ГО «Спілка вкладників АТ «Дельта Банку» організовує мітинг-пікет під стінами Адміністрації Президента України. Основний меседж мітингу – Пане Президенте, поверніть людям вкрадені у них заощадження! Вкладники Дельта Банку будуть вимагати від Президента, як гаранта Конституції, вирішити три основні питання!

 

Перше – спонукати НБУ відмовитись від свого права бути забезпеченим кредитором, тобто, в першу чергу захистити інтереси вкладників, а не державної установи!

 

Друге – вимагаємо, все ж таки, закінчити слідство та винести вирок по одній з найбільш резонансних кримінальних справ №12014100000000703, яку здійснює Генпрокуратура. Це провадження охоплює ряд сумнівних операцій "Дельти", зокрема, можливе використання 4,1 млрд грн рефінансування НБУ (з отриманих 2014-го 10 млрд грн,) на придбання валюти (535 млн дол.) з наступним її перерахуванням за кордон в інтересах 12 пов`язаних компаній, окремі посадові особи яких були співробітниками "Дельта Банку". Не виключено, що співучасниками зазначеного злочину були також і посадові особи НБУ.

 

Третє – зобов’язати власників істотної участі нести відповідальність своїм майном перед кредиторами банку. З метою неупередженого и законного винесення будь якого судового рішення, взяти на контроль всі судові справи, пов’язані з позовами проти власників істотної участі, тобто проти колишніх власників банків.

 

Всі ці вимоги будуть озвучені Президенту України на даному мітингу. Зі свого боку ГО «Спілка вкладників АТ «Дельта Банку» зобов’язується дотримуватись порядку в проведенні мирного зібрання.

 

За три роки боротьби ми (вкладники Дельта Банку) спільно з юристами УО на ліквідацію Дельта Банку змогли досягнути великих успіхів, повернули у ліквідаційну масу багато активів і грошей, тим самим забезпечив законне закриття кожної черги поступово. ГО «Спілка вкладників АТ «Дельта Банку» всі ці три роки чесно і сумлінно виконувала трьохсторонній меморандум між ГО, ліквідатором банку і ФГВФО, який був підписаний на підставі відповіді Президента України на електронну петицію, де він доручив залучити громадськість до контролю за законним виведенням Дельта Банку з ринку шляхом ліквідації. 

 

Ми не раби, ми за своє будемо боротися до останнього! Тому, всіх ошуканих вкладників-дельтовців, а також ошуканих вкладників інших банків ГО «Спілка вкладників АТ «Дельта Банку» запрошує прийняти участь в мітингу і відстояти свої права!

 

Що: Мітинг-пікет з основним гаслом «Пане Президенте, поверніть людям вкрадені у них заощадження!»

 

Де: Адміністрація Президента України (зі сторони вул. Лютеранській).

Коли: 25.10.2018 о 10-00.

 

 

www.ua-banker.com

Просмотров: 1352
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Показать комментарии (0) Скрыть комментарии Обновить
Спасибо!
Имя*:
E-mail:
Комментарий*:
Повторите изображенный на картинке код*:
Защитный код