«Кредобанк» став учасником урядової програми Польщі «Фінансова підтримка експорту»
«Кредобанк» став учасником урядової програми Польщі «Фінансова підтримка експорту»
6 июля 2016 | 02:10

«Кредобанк став учасником урядової програми Польщі «Фінансова підтримка експорту», та отримав ліміт польського державного банку Bank Gospodarstwa Krajowego (BGK). Участь банку у програмі створює можливість надання підтримки українським імпортерам польських товарів у вигляді підтвердження, пост-фінансування та дисконтування експортних акредитивів терміном до 1 року.

 

Зокрема, програма надає можливість українським підприємствам та фізичним особам-підприємцям, що імпортують польські товари, отримати як покритий, так і непокритий акредитив для розрахунку по зовнішньоекономічному контракту з максимальним відтермінуванням оплати на 360 днів, а також здійснити постфінансування  акредитиву за пільговою ставкою (від 5% річних), що значно нижче порівняно зі стандартними умовами фінансування.

 

 «Участь «Кредобанку» в програмі фінансової підтримки експорту та наявність ліміту банку BGK, дає низку переваг клієнтам-імпортерам польських товарів. По-перше, вони можуть обговорювати зі своїми польськими партнерами кращі умови контракту та можливість відтермінування оплати, оскільки ризики експортера мінімізовані акредитивом, а після поставки товару та подачі до BGK пакету необхідних документів, експортер може дисконтувати акредитив в BGK за пільговою ставкою. По-друге, імпортери можуть здійснити постфінансування випущеного акредитиву за привабливими ставками,» - говорить заступник голови правління ПАТ «Кредобанк» Даміан Раґан.

 

www.ua-banker.com

Просмотров: 6047
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Показать комментарии (0) Скрыть комментарии Обновить
Спасибо!
Имя*:
E-mail:
Комментарий*:
Повторите изображенный на картинке код*:
Защитный код