В честь Ляшка назвали вулицю (ФОТО!)
В честь Ляшка назвали вулицю (ФОТО!)
26 марта 2012 | 15:22

На сесії Канівщинської сільради Прилуцького району Чернігівської області було прийнято рішення перейменувати вулицю на честь Лідера Радикальної партії Олега Ляшка.


«Прилуччина - мій рідний край, тут я виховувався в дитдомі. В Прилуцькому районі знаю кожен закуток і мене там всі знають і підтримують, як свого земляка. Коли є можливість я заїжджаю в Канівщину, поспілкуватися з моїми прихильниками. На зустріч завжди сходиться все село» - поділився лідер РПЛ.


Мешканці Канівщини самі виявили ініціативу і виступили з пропозицією перейменувати вулицю Зелену на вулицю Олега Ляшка.


«В селі Канівщина не було раніше дороги, люди ходили пішки. Жоден транспорт, окрім велосипеда (та і той тільки в гарну погоду) не був доступний селянам. Я не міг залишатися осторонь цієї проблеми і проклав  5 км дороги через село Канівщину. Тепер селяни не мають проблем з транспортом та виїздом зі свого села. Для мене стало навдивовижу приємною несподіванкою, що в мою честь назвали вулицю. Коли ти робиш добро від щирого серця, вдячність людей особливо приємна» - підсумував Олег Ляшко.

 

www.ua-banker.com

Статьи, размещаемые в данном проекте, перепечатываются из других источников без купюр и изменений. Ответственность за достоверность материалов проект не несет. Редакция проекта и Лупоносов А.В. могут не разделять точку зрения автора данных публикаций.

 

 

www.ua-banker.com

Просмотров: 2736
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Показать комментарии (0) Скрыть комментарии Обновить
Спасибо!
Имя*:
E-mail:
Комментарий*:
Повторите изображенный на картинке код*:
Защитный код