КРУГЛИЙ СТІЛ ЩОДО ОБГОВОРЕННЯ ПРОМІЖНИХ РЕЗУЛЬТАТІВ НА ТЕМУ «ОПИТУВАННЯ СЕРЕД СТУДЕНТІВ ЩОДО ЗАПОБІГАННЯ ПРОЯВАМ КОРУПЦІЇ В УНІВЕРСИТЕТІ» - Криворучко Лариса
КРУГЛИЙ СТІЛ ЩОДО ОБГОВОРЕННЯ ПРОМІЖНИХ РЕЗУЛЬТАТІВ НА ТЕМУ «ОПИТУВАННЯ СЕРЕД СТУДЕНТІВ ЩОДО ЗАПОБІГАННЯ ПРОЯВАМ КОРУПЦІЇ В УНІВЕРСИТЕТІ» - Криворучко Лариса
25 августа 2023 | 14:44

КРУГЛИЙ СТІЛ ЩОДО ОБГОВОРЕННЯ ПРОМІЖНИХ РЕЗУЛЬТАТІВ НА ТЕМУ «ОПИТУВАННЯ СЕРЕД СТУДЕНТІВ ЩОДО ЗАПОБІГАННЯ ПРОЯВАМ КОРУПЦІЇ В УНІВЕРСИТЕТІ»


В 220 аудиторії 12 червня 2023 року було проведено круглий стіл щодо обговорення проміжних результатів на тему «Опитування серед студентів щодо запобігання проявам корупції в університеті». У заході приймали участь представники Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського, Київського фахового коледжу міського господарства, Університету сучасних знань. Обговорення на зазначену тему має велике значення, оскільки освіта є однією з ключових сфер, яка відображає статус та додержання прав людини на підконтрольних або окупованих територіях. На цьому круглому столі піднімалися питання:

 

Круглий стіл щодо обговорення опитування серед студентів щодо запобігання корупції в університеті організовано за ініціативою д.ю.н., с.н.с. Криворучко Лариси Сергіївни.


На цьому засіданні було презентовано проміжні результати опитування, критерії та методологію опитування, обсяг дослідження, загальні тенденції та ключові висновки. Учасники круглого столу поділилися своїми думками на наступні питання:

 

Свідомість: Чи були учасники опитування свідомі корупційних ризиків в університеті? Як це відображається у відповідях?

 

Довіра до системи: Які є рівні довіри студентів до процедур розслідування корупційних випадків? Чи вірять вони, що університет приділяє достатню увагу цьому питанню?

 

Сприйняття ризиків: Які сфери університетського життя, на вашу думку, найбільш піддаються корупційним ризикам? Які заходи можуть бути впроваджені для зменшення цих ризиків?

 

Ефективність політик: Чи вважають учасники опитування, що існуючі політики запобігання корупції є ефективними? Чи є рекомендації щодо їх покращення? Та багато інших запитань

 

На основі обговорення результатів опитування, було запропоновано внести корективи в існуючу форму анкетування для проведення опитування в наступному навчальному році.

Просмотров: 5306
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Показать комментарии (0) Скрыть комментарии Обновить
Спасибо!
Имя*:
E-mail:
Комментарий*:
Повторите изображенный на картинке код*:
Защитный код